Als bedrijf kunt u ons inschakelen voor een vlotte samenwerking. Elke maandag verzorgen wij de leveringen van en voor bedrijven. Onze voorkeur gaat uit naar bedrijven die regelmatig kunnen leveren en die in de regio van Drenthe werkzaam zijn.

Pakketbezorging zakelijk

Als bedrijf kunt u rekenen op een goede en flexibele service van onze kant. Er komt altijd een vaste bezorger bij u langs, waardoor u ook meteen één vast aanspreekpunt heeft. Dit werkt voor beide partijen prettig. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet halen wij er een goede samenwerking uit. Als u snel uw zakelijke pakketten afgeleverd wilt hebben, dan zit u bij ons goed!

Levering zakelijke pakketten

Wij staan graag voor u en uw pakketten klaar. Wij kijken per bedrijf wat wij voor u kunnen betekenen. Daarbuiten moeten wij ons aan een aantal regels houden, zoals:

  • De pakketten mogen niet zwaarder zijn dan 23 kilogram
  • Per levering mag het gewicht niet boven de 3500 kilogram liggen

Wij zijn overigens flexibel. Wij kunnen, indien gewenst, zelfs spoedritten verzorgen. Indien u hier interesse in heeft, bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Indien u als bedrijf niet onder contract staat bij PostNL, kunnen wij de bezorgservice helemaal voor u uit handen nemen. Wij werken overigens als ZZP’er voor PostNL. Een goede service en flexibiliteit staan bij ons erg hoog in het vaandel en dit ziet u terug in onze diensten.

Contact met Hans en Marjan

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een degelijke en vlotte pakketdienst? Dan bent u bij Hans en Marjan’s Pakketdienst aan het juiste adres. U kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen voor vragen of informatie. Wij zijn te bereiken op één van de volgende nummers: 06-30969932 of 06-13357330. Stuur u liever een e-mail? Dat mag natuurlijk ook. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.